Liviu Varciu, despre primul concert cu trupa L.A., dupa 6 ani: "Am plans, nici nu mai stiam versurile"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 nov 2020, 10:40

Trupa L.A.a fost pentru prima data dupa sase ani intr-un platou de emisiune, mai exact la "CanCan TV". Acestia au intrat in aplauzele publicului in emisiune.

"Era un sentiment foarte frumos atunci si noi nu simteam oboseala, am simtit-o dupa patru ani de zile si ne-am strans toti la masa. Eu nu mai puteam cu nervii. Adi a spus ca vrea sa se duca in concediu in Anglia, Ache s-a mutat in Contanta si eu la fel", a spus Varciu.

 

Asadar, cei trei nu s-au despartit pentru ca s-au certat, ci pur si simplu erau obositi si au vrut sa petreaca mai mult timp cu familia. 

"Nu este nicio diferenta intre publicul de acum din Craiova si cel din 2000. Eu am buvnit in plans, nici nu mai stiam versurile, dar alaturi de noi a fost echipa noastra, echipa L.A.", a spus Liviu Varciu.

 

"Am vrut sa vedem reactia publicului si a fost o presiunea foarte mare pe noi, am ramas surprins deoerece si copiii prezenti acolo ne cantau versurile", a povestit Ache. 

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

Liviu Varciu a marturisit ca el nu a scris niciun vers, ci Adi si Ache au fost cei care au scris si el doar isi alegea versurile.

In direct prin telefon a intrat Lucian Mitrea: "Vreau sa le multumesc din tot sufletul atat in numele meu cat si in cel al lui Giovanni. Vreau sa zic ca mi-au starnit o nostalgie foarte puternica. Pentru mine LA a fost apogeul succesului in Romania. Cand mergeam la concerte cadeau oamenii din copaci, barbati mai putin, dar fete incontinuu.Bine, Liviu niciodata nu avea bani, nici atunci si cand ajungea la Bucuresti nu mai avea niciun ban si pe urma se lua de colegii lui.
Voi ati vrut sa nu mai cantati manele, ci dance".


"Noi am semnat cu o casa de discuri si ni s-a interzis sa mai cantam manele si am facut un nou album si noi nu mai simteam nimic si atunci nesimtind nimic am renuntat. Atunci am avut un moment in care am zis sa luam o pauza. Eu am zis sa luam o pauza pentru ca a avazut ca asta simteam cu totii.

Am zis sa asteptam sa ne revina bucuria", a povestit Liviu Varciu.

 

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.