AVERTIZARE METEO de ploi torentiale si vant. Vezi ce zone sunt vizate

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:45

Potrivit unei informari transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, incepand de duminica, ora 15.00 si pana luni, la ora 18.00, instabilitatea atmosferica va fi accentuata in regiunile vestice, nordice si centrale.

Aceasta se va manifesta prin frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului si averse ce vor avea si caracter torential.

 

Cantitatile de apa vor depasi local 20 de litri pe metru patrat si izolat 40- 50 de litri pe metru patrat, iar pe arii restranse vor fi vijelii si va cadea grindina.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Totodata, meteorologii au atentionat ca in dupa-amiaza zilelor de sambata si duminica, indicele de confort termic temperatura-umezeala (ITU) va depasi usor pragul critic de 80 in Banat, local in Crisana si Oltenia si pe arii restranse in rest.

Sursa: Mediafax.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.