Printul Charles investeste in Romania VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 21:15

Dupa o noapte relaxanta, petrecuta la proprietatea sa din Valea Zalanului si un mic dejun sanatos, la 10 fix, printul Charles a pornit spre Brasov. Imbracat intr-un costum lejer, fara cravata, mostenitorul tronului si-a inceput vizitele.

Sa nu credeti ca printul, vrajit de frumusetea plaiurilor mioritice, a venit doar sa se plimbe, sa manance si sa citeasca! Mostenitorul tronului Marii Britanii stie ce potential are tara noastra, iar daca noi nu suntem in stare, el vrea sa ridice turismul din zona. Primul pas, restaurarea obiectivelor. Printul Charles s-a oprit in Covasna, la fabrica din Saschiz unde a vrut sa vada cu ochii lui cum merge afacerea. De la fabrica de aici, zeci de mii de litri de suc de soc iau drumul Angliei.
Produsele noastre, autentic romanesti, sunt vandute acolo sub stema casei regale. Dupa ce-a batut judetul in lung si in lat, printul s-a retras la casa din Valea Zalanului. Trebuie sa se odihneasca, mai ales ca, in scurt timp, la el va veni sa-i cante un grup de copii. Dupa prezentarea portului national din zona, cei mici il vor incanta pe print cu dansuri si cantece populare.