PROGNOZA METEO: Vremea va fi calduroasa in weekend! Iata pentru ce temperaturi trebuie sa te pregatesti

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:45

Sambata, vremea va fi calduroasa, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 29 si 35 de grade, mai scazute la mare, unde se vor inregistra 25... 27 de grade. In Banat, Oltenia si Muntenia ndicele temperatura - umezeala (ITU) va atinge pragul critic de 80 in Banat.

In nordul tarii si in zonele de munte, dupa-amiaza, izolat vor fi ploi de scurta durata in rest cerul va fi variabil. Cu toate ca spre seara si noaptea in regiunile vestice si nord-vestice innorarile se vor accentua, vor fi descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului ce pot lua aspect de vijelie si local de averse. Temperaturile minime se vor incadra, in general, intre 13 si 21 grade.

 

Duminica, vremea se va mentine calduroasa in cea mai mare parte a tarii, iar temperaturile maxime se vor incadra intre 26 si 34 de grade.

Incepand cu orele dupa-amiezei instabilitatea atmosferica se va accentua in regiunile vestice, centrale si nordice si se va manifesta prin descarcari electrice, intensificari ale vantului si averse cu caracter torential.  In restul teritoriuluiastfel de fenomene vor fi posibile doar izolat. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 12 si 22 grade.

 

La Bucurest i temperatura maxima a aerului se va incadra in jurul a 33 de grade.

Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab, in timp ce temperatura minima va fi de 16- 18 grade.

 

La MUNTE

Sambata, vremea va fi calduroasa, iar in cursul zilei cerul va fi variabil si numai izolat va ploua slab.  Temperatura aerului va continua sa creasca usor.

 

Duminica, vremea se va mentine calda, iar in masivele din vestul si nordul tarii va deveni in general instabila.

In Carpatii Occidentali si in nordul Carpatilor Orientali temporar innorarile se vor accentua si mai ales seara si noaptea vor fi averse, frecvente descarcari electrice si intensificari ale vantului posibil cu aspect de vijelie. In restul zonei montane cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spatii restranse.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

La

MARE

Sambata, vremea va fi in general calda si frumoasa, iar cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari trecatoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 26 °C iar cele minime intre 17°C şi 20 °C. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 18 si 20°C.

 

Duminica,vremea va fi in general frumoasa si calda.

Cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 şi 25 °C iar cele minime intre 17 si 19°C. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 19 si 21°C.

 

Sursa: Mediafax

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.