Printul Charles, popas la conacul din Valea Zalanului VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 oct 2020, 07:05

Printul Charles a petrecut noaptea in casa sa din Valea Zalanului din judetul Covasna. Alteta regala va ramane aici in cursul zilei de azi, iar seara va avea oaspeti de seama. Un cor de copii il va incanta pe mostenitorul coloanei britanice. Printul Charles va vizita intre timp Cetatea Prejmer.

De cum a pasit pe plaiurile mioritice, printul Charles nu a irosit nicio secunda! A trecut pe la casa din Saschiz, a admirat peisajele zonei, iar apoi s-a mai oprit abia la Miclosoara, unde a innoptat in prima zi. Zilele trecute, mostenitorul tronului Marii Britanii a dat costumul la patru ace pe o tinuta mai lejera si s-a pus la masa alaturi de contele Tibor Kalnoky. Bucatele traditionale l-au impresionat pe Majestatea Sa, rivalizand cu specialitatile pretentioase de la palatul Buckingham.
Dupa o masa copioasa si o plimbare in aer liber, printul Charles a innoptat la una din casele contelui Kalnoky. Somnul parca e mai sanatos intre Carpati. Localnicii sunt foarte incantati ca au un asemenea oaspete de seama.