PROGNOZA METEO: Vremea va fi predominat frumoasa! Vezi ce temperaturi vor fi vineri, in tara, la munte si la mare

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:46

Vineri, vremea va fi predominat frumoasa, iar cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari si izolat averse si descarcari electrice in nordul tarii si in zona de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 32 de grade, iar cele minime, intre 10 si 19 grade Celsius.

BUCURESTI

In Capitala, vremea va continua sa se incalzeasca, iar cerula va fi mai mult senin, in timp ce vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 29- 30 de grade, iar cea minima de 14- 16 grade. 

 

La MUNTE

Vremea va fi in general frumoasa, iar cerul va fi variabil cu innorari temporare dupa-amiaza cand pe spatii restranse, cu precaderea in nordul Carpatilor Orientali, unde se vor inregistra averse si descarcari electrice.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

La MARE

Vremea se va incalzi si va fi frumoasa.

Cerul va fi predominant senin. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 26 de grade iar cele minime intre 17 si 19 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 18 si 20 de grade.

 

Sursa: Mediafax