Coco, sotia lui Ice T, isi tine cu greu dotarile sub control! Vezi cum a fost surprinsa la plaja FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:46

Coco, sotia lui Ice T, este cu siguranta un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare, mai ales dupa seria de aparitii incendiare, in care si-a expus fara jena sanii si fundul imens in fata aparatelor de fotografiat.

Desi are probabil cele mai mari dotari artificiale de la Hollywood, vedeta se pare ca nu doreste sa apeleze la costume de baie mai largi atunci cand merge la plaja, ba dimpotriva, cu fiecare apritie afiseaza piese vestimentare din ce in ce mai mici.

 

Zilele trecute a fost surprinsa pe plaja din new Jersey alaturi de sotul ei si cei doi caini ai acestora, Maximus si Spartacus.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Coco si-a etalat fara scrupule corpul, care era acoperit doar de o pereche de bikini minuscului si un sutien mai mult decat neincapator pentru sanii pe care ii are.

 

Blonda parea ca se simte extraordinar, tocmai pentru ca probabil stia ca se afla in centrul atentiei si ca reusea sa atraga privirile tuturor barbatilor de pe plaja.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/COCO-ICE-280412-012-JR-EXCL-e2c04c5a7a4d1cc7a1d367803d4db293.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/COCO-ICE-280412-015-JR-EXCL-16717faf1ec3d46d8cdea3fbb04d691b.jpg

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.