Corneliu Vadim Tudor, bun de PLATA. Afla ce suma i se imputa tribunului! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 oct 2020, 04:25

Executorul judecatoresc, Daniela Somaldoc a decis ca tribunul trebuie sa plateasca pentru pentru episodul inedit din ianuarie 2011.

Femeia ii cere europarlamentarului 25.000 de euro daune morale. Ce reactie a avut, insa Corneliu Vadim Tudor?" O sa-i dau 25 de mii de...nu pot sa zic de pumni in cap ca pe urma zice ca o amenint, de borbanace, ce poti sa zici, o escroaca", a spus tribunul. In replica, avocatul femeii spune Vadim Tudor ar trebui sa fie mai echilibrat in declaratii si in reactii.
" Ar trebui sa fie cu capul plecat in fata justitiei. E vinovat, a vazut o tara intreaga, in loc sa-si ceara scuze, ceea ce nu a facut deloc pana acum, isi permite in continuare sa o ameninte pe doamna", a spus indignat avocatul executorului judecatoresc. Corneliu Vadim Tudor se apara si sustine ca la momentul cand s-au produs faptele, actele sale au fost facute din greseala.


 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.