Adelina Pestritu: "Catelusa mea, Nobby, e plina de fite" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:48

Prezentatoarea D-Paparazzi a venit la emisiunea Draga mea prietena impreunca cu cel mai pufos membru al familiei, catelusa Nobby.

Adelina Pestritu este foarte atasata de catelusa ei, Nobby pe care o ia peste tot, la filmari, la cumparaturi si in vacante, fiind o rasfatata a vedetei. Nobby este un bichon frize, iar stapana ei marturiseste ca mai are inca un caine, tot bichon insa e sta la mama ei la Campulung deoarece nu ii poate tine impreuna pentru ca darama tot prin casa si se joaca intr-una.

Iar Adelina nu mai are liniste nici macar noaptea cand sunt impreuna cei doi catelusi.
Vedeta spune ca Nobby ii este foarte draga si ar suferi mult daca ar pierde-o. Ea a luat-o de la Campina, ajutata de actrtita Numai Dinescu si spune ca era crescuta in conditii jalnice. "Avea pana si Ph-ul blanitei schimbat din cauza mizeriei. Acum are numai fite. cand iese d ela coafor stie ca este extraordinar d efrumoasa si de parfumata, aranjata si tunsa  astfel incat nu t emai baga in seama pana nu i se face foame."

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.