Misterele din casa familiei Vladan!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 20:35

Acum, lui Bogdan Vladan nu i-au ramas decat amintirile si casa pe care a parasit-o mama lui inante sa fie impuscata de tatal tanarului.

Bogdan Vladan a deschis usa apartamentului sau si a povestit cum a renovat apartamentul, dar a aratat si lucrurile preferate din casa ale mamei sale.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/icoana-85c0dead2ba0491730502cf0713386ae.jpg

 

"Am avut semne de la mama prin vis pentru mine este este suficient, eu o simt aproape. Un mare rol in viata mea l-au avut si prietenii, ei m-au ajutat sa-mi renovez casa si sa trec peste aceasta perioada", a spus Bogdan Vladan.

Intrebat cum a fost intalnirea cu tatal lui, acesta a spus ca a fost ca de fiecare data si ca de ziua lui i-a spus sa fie puternica si ca sper peste cativa ani sa stragem in brate. Nu prea vorbit despre ce face el acolo, in inchisoare.

"In sifonierul unde isi tinea mama hainele nu mai este nimic, poate un prosop. Am luat toate lucrurile si le-am dus la tara unde le-am dat de pomana, asa cum este normal.

Imi esre dor de mama si numai eu stiu ce este in sufletul meu"
, a punctat Bogdan Vladan.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.