Are SILICOANE de 50 de ani! Povestea femeii care si-a facut PRIMA OPERATIE de marire a sanilor din lume

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 oct 2020, 02:50

La fel ca si laptopurile, telefoanele inteligente si iPad-urile, este greu sa-ti imaginezi lumea de astazi fara implanturile cu silicon.

In 2012 se implinesc 50 de ani de la primul implant, iar posesoarea lor a acordat un interviu in care povesteste experienta prin care a trecut.

 

Atunci cand a mers la cutit in 1962, Timmie Jean Lindsey, din Houston, Texas, nu a intentionat niciodata sa revolutioneze vietile a milioane de femei din intreaga lume, ci a vrut doar sa repare o greseala prosteasca facuta in tinerete.

 

"Initial m-am dus la doctori pentru ca eram tanara, recent divortata si aveam tot felul de tatuaje pe sani pe care vroiam sa le sterg", spune femeia in varsta de 80 de ani.

 

Inainte de a realiza ce se intampla, femeia a fost luata in vizor de medicii plasticieni pentru a fi prima candidata care urma sa testeze implanturile revolutionare cu silicon.

 

"Fara sa vreau mi-au facut tot felul de masuratori si ii auzeau cum isi spuneau ca sunt candidata perfecta, pentru ca nu aveam sanii nici prea mari, nici prea mici".

 

 

Dupa lungi discutii, femeia s-a lasat convinsa de cei doi chirurgi esteticieni, Frank Gerow si Thomas Cronin, care urmau sa ii mareasca bustul de la B la C, cu o singura conditie: sa-i ajusteze si urechile.

 

"Nu m-am gandit niciodata la marimea sanilor mei insa mereu eram complexata de urechile mele, care mi se pareau prea mari", spune Timmie Jean Lindsey.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Ea a dezvaluit ca nu

i-a fost teama si ca a avut incredere in doctori, desi era practic un cobai.

 

"Dupa operatie senzatia a fost ciudata. Era ca si cum aveam niste greutati atarnate de piept".

 

Acum, dupa 50 de ani, spune ca nici nu le mai simte.

 

"Inca le am, nu le-am dat jos, si e ca si cum ar fi sanii mei naturali.

Nu le mai simt greutatea".

 

Spre deosebire de majoritatea domnisoarelor din prezent Timmie nu si-a expus sanii, ba chiar a tinut secretul timp de 30 de ani. Spune ca isi iubeste forma sanilor si nu intelege de ce majoritatea femeilor opteaza pentru implanturi uriase, care nu li se potrivesc.

 

"Cred ca cele care fac acest lucru sunt doar in cautare de atentie sau vor sa obtina mai multi bani, intr-un fel sau altul".