GRAV ACCIDENT pe linia tramvaiului 41: trei copii si un barbat au fost raniti! GALERIE FOTO exclusiva

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:49

Grav accident in Capitala, un barbat care se afla in masina cu cei doi copii nu s-a asigurat in momentul traversarii liniei de tramvai 41 si a fost lovit din plin de un tramvai care circula regulamentar pe linia 41.

Accidentul a avut loc in jurul orei 9.50, pe sensul Ghencea- Piata Presei Libere, dupa ce autoturismul a iesit din incinta complexului sportiv Steaua si a fost lovit de un tramvai caruia nu ii acordase prioritate, potrivit Regiei Autonome de Trasport Bucuresti (RATB). 

"Practic tramvaiul a impis masina, 5-6 metri deoarece nu a putut opri la timp"
, povestea vatmanul.  "Copiii au fost raniti la cap, nu grav.
El a iesit din stadion si in momentul cand a iesit in stadion tramvaiul l-a lovit din plin, iar impactul a fost puternic. Soferul a spus ca a avut timp si nu s-a gandit ca tramvaiul il va lua din plin"
, a declarat un martor la fata locului.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/poza3-8fa8fc0e74be752d9b6e12bc7ab2fb6b.jpg

 

Impactul a fost unul deosebit de puternic,  masina a fost lovita din plin si cei patru ocupanti ai masinii au fost raniti si trasnsportati la spital.

Vinovat se pare ca este soferul autoturismului care nu s-a asigurat inainte de a trece peste linia de tramvai. In momentul de fata traficul este blocat pe linia tramvaiului 41. Stire un curs de updatere!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 Vezi mai multe imagini de la fata locului

in GALERIA FOTO de mai jos!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.