Imagini INCREDIBILE! Adrian Cristea, gelos pe Liviu Varciu? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:50

La asa ceva chiar nu se astepta nimeni. Adrian Cristea este gelos pe Liviu Varciu!

Priviti bine acest imagini si minunati-va! Nu stim ce au in comun, dar Liviu Varciu si Denisa Nechifor se simt bine impreuna. Se sorb din priviri, Liviu o mangaie delicat pe spate si zambesc.

 

Poate sunt niste gesturi prietenesti, dar cand se intampla chiar in fata printului Cristea, fostul iubit al Denisai Nechifor si tatal fetitei ei, situatia se schimba radical.

 

Priviti ce expresie are Adrian in momentul in care vede gesturile de tandrete si privirile dintre Denisa si Liviu Varciu.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Chiar daca sta la o distanta considerabila de mama copilului sau, printul Cristea mai trage discret cu ochiul la ceea ce face fosta lui iubita.

 

Sunt prea multi martori, asa ca trebuie sa stea potolit. Isi face de lucru cu o camera de filmat si se pare ca vrea sa arate cu orice pret ca a venit la eveniment doar pentru fetita lui.

 

Chiar daca se pare ca au fost cateva momente mai delicate la acest eveniment, Rania s-a simtit bine. Ea s-a descurcat de minune pe covorul rosu, si ca atare am rugat-o sa ne faca prezentarile.