Andreea Esca si Alexandre Eram gandesc la fel. Iata dovada! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 05:21

Andreea Esca si Alexandre Eram par nedezlipiti asa ca nu de putine ori i-am surprins in tot felul de ipostaze si la tot soiul de evenimente. De data asta chiar va demonstram compatibilitatea cuplului. Veti ramane uimiti sa vedeti cum gandescla fel!

Ca se iubesc necontenit v-am mai spus. Ca au o casnicie ce dureaza de 12 ani stie mai toata lumea, dar ca gandesc la fel, asta pare uimitor! Priviti ce ne-au raspuns Andreea Esca si Alexandre Eram cand am inceput sa abordam fel de fel de subiecte! 

 

Urmareste materialul video prezentat in cadrul emisiunii" D-Paparazzi" si vezi demonstratia ca Andreea Esca si Alexandre Erma sunt compatibili.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.