Are 41 de ani si doi copii, dar posteaza imagini cu ea goala pe Twitter. Afla despre ce VEDETA este vorba

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 oct 2020, 00:35

Melanie Sykes, o vedeta TV din Marea Britanie a postat o poza cu ea in lenjerie intima pe Twitter.

Surprinzator este faptul ca femeia are 41 de ani, doi copii si arata ca la 20 de ani, lucru cu care se mandreste, si ea avand in vedere ca posteaza poze cu ea in chiloti si sutien pe o celebra retea de socializare. 

 

Mai mult decat atat nu se fereste sa impartaseasca mesaje deochiate pe Twitter destinate iubitului ei. Aceasta a devenit cunoscuta in Marea Britanie dupa ce a jucat de-a lungul timpului in mai multe telenovele locale si a prezentat nenumarate show-uri TV.

 

Mesajele incarcate de conotatii sexuale catre iubitul ei Jack au facut ca aceasta sa devina populara in intreaga lume. "Sunt mai exitata ca niciodata, ia-ma acum", a scris vedeta intr-un post pe Twitter vizibil tuturor. Este greu de inteles de ce face aceste lucruri, dar mai trebuie luat in calcul si faptul ca si-a cunoscut iubitul tot prin intermediul internetului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Vezi

in GALERIA FOTO mai multe imagini compromitatoare!