UPS - Iata cu ce se imbraca rusoiacele cand merg la cumparaturi! Nu-ti vine sa te muti in Rusia?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:50

O alta serie de fotografii fac ravagii pe internet, iar "actrita" principala este tot o rusoaica. Usurinta cu care renunta la haine este de-a dreptul incredibila, atat de ireal incat in ultima perioada internetul este plin de fotografii cu rusoiace in diverse ipostaze, si nu unele decente.

O rusoaica a fost surprinsa de un fotograf in timp ce era la cumparaturi, insa pana aici nu este nimic iesit din comun. Diferit este faptul ca tanara era imbracata sumar, mai exact in chiloti si in sutien.

 

Cu toate acestea ea nu parea deloc deranjata de acest fapt, ci mai degraba foarte mandra de curajul pe care l-a avut atunci cand a ales tinuta care a bulversat mintea barbatilor din magazin.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.