Denisa Nechifor ii da replica Biancai Dragusanu

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:51

Cel mai fierbinte cuplu al momentului, Bianca Dragusanu si Adrian Cristea au fost invitati aseara la "CanCan TV". Cei doi indragostiti nu au ezitat sa arate in fata camerelor de filmat cat de mult se iubesc. S-au tinut tot timpul de mana si s-au privit gales. Iar in timpul pauzelor de publicitate s-au sarutat cu mult patos.

Echipa "CanCan TV" a vrut sa afle parerea fostei iubite a lui Adrian Cristea, fotomodelul Denisa Nechifor, cu care fotbalistul are o fetita. In editia de aseara, Adrian Cristea i-a multumit fostei iubite pentru ca ii creste copilul, pe micuta Riana, si pentru ca are grija de ea si o educa frumos. Bianca Dragusanu, insa, a mai aruncat o sageata catre Denisa, insinuand ca aceasta isi expune prea mult fetita la emisiuni sau la evenimente mondene.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Denisa Nechifor nu a vrut sa comenteze prea mult imaginile in care fostul ei iubit se afla in bratele Biancai Dragusanu.

" Este frumos cand oamenii se iubesc", a declarat aparent cu indiferenta Denisa Nechifor. In ceea ce priveste speculatiile potrivit carora Denisa isi expune mediatic prea mult copilul, fosta iubita a lui Adrian Cristea nu a luat in considerare afirmatiile Biancai Dragusanu." Ii doresc multa fericire lui Adi, dar vrea ca eu si fiica mea sa fim lasate sa traim asa cum vrem".
Avand in vedere ca isi creste fiica singura, Adrian Cristea fiind mai mult plecat in cantonamente, Denisa Nechifor se implica foarte mult in cresterea micutei Riana.