EXPLOZIV: Bianca si Cristea, pentru PRIMA OARA impreuna la TV! Au dezvaluit detalii PICANTE despre relatia lor

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:51

A sosit cel mai asteptat moment in showbiz. Cel mai vanat fotbalist nu s-a mai ascuns de lumina reflectoarelor.

Pentru prima data intr-o emisiune televizata Adrian Cristea si Bianca Dragusanu au vorbit despre relatia lor, in care nimeni nu credea.

 

Cei doi au dezvaluit ca s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun. Bianca chiar a marturisit ca pentru ea a fost dragoste la prima vedere.

 

"A fost dragoste la prima vedere. In momentul in care l-am vazut m-am impiedicat si m-am indragostit.

Il simteam aproape in fiecare zi. Asa am ajuns sa avem o relatie".

 

Bianca a enumerat calitatile despre care ea spune ca fac din Cristea un barbat foarte special.

 

"Are un simt al umorului bine dezvoltat, e foarte romantic, foarte atent, foarte tandru, sunt calitati pe care nu le-am intalnit la niciun barbat din viata mea pana acum".

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Intrebat

daca a fost vreodata gelos, Adrian Cristea a recunoscut acest lucru, insa a subliniat ca niciodata nu a fost gelos la modul extrem.

 

"Un barbat care iubeste normal ca e gelos. Sunt gelos dar nu la modul extrem. Ii dau de inteles cand ma deranjeaza sau nu imi convine ceva. Ma deranjeaza actiunile ei, nu ceea ce face altcineva. Eu o iubesc pe ea nu pe altii", a spus Adrian Cristea.

 

Bianca a dezvaluit ca ultima oara iubitul ei a fost gelos saptamana trecuta, cand a dansat la o nunta cu fratele mirelui.

 

"A fost gelos saptamana trecuta cand am fost la nunta unor prieteni si am dansat cu fratele mirelui. El nu mi-a spus nimic, dar eu am simtit ca e gelos".