VIDEO ULUITOR: Din "MONSTRU" a ajuns sa arate ca o DIVA!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:52

Cassandra, o adolescenta cu acnee severa a invatat in timp cum sa-si mascheze imperfectiunile fetei cu ajutorul machiajului. Si pentru ca aceasta stie cat de dificila este aceasta afectiune si ce efecte devastatoare are asupra psihicului, ea a postat pe YouTube un clip in care impartaseste din secretele ei.

Video-ul a facut milioane de vizualizari, tanara a aratat fiecare pas pe care trebuie sa-l urmeaze o persoana care sufera de acnee in asa fel incat dupa sa nu se mai cunosca nimic.

 

Ca urmare a succesului avut pe internet, tanara de 19 ani din California, a fost invitata la o emisiunea TV pentru a impartasi din experienta ei. Ea o povestit cum a fost agresata la scoala din cauza acneei si cum a invata sa-si ascunda defectele cu ajutorul unor tehnici de machiaj.

 

"Primul cos mi-a aparut in clasa a III-a si treptat situatia s-a inrautatit. Am filmat primul videoclip in noiembrie anul trecut, dar mi-a trebuit o luna papa sa-l postez deoarece am crezut ca voi la fel de respinsa cum sunt si la scoala. Dar m-am gandit ca atat timp cat pot ajuta pe cineva cu aceste sfaturi merita sa risc", a povestit Casandra.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Videoclipul a avut un succes neasteptat si a facut milioane de vizualizari intr-un timp record. In momentul de fata primul clip are aproximativ 8 milioane de vizualizari, iar tanara si-a facut propriul canal pe YouTube unde constant adauga clipuri.