Cantareata Maria Ghinea, IMPUSCATA in cap! Acum sotul o ameninta ca ii omoara copiii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:52

Maria Ghinea a trait 8 ani de zile in teroare si batai crunte chiar sub ochii celor 2 copii ai sai.

Barbatul a pus la cale un plan diabolic si a vrut sa o omoare. A vrut fie sa o asfixieze cu gaz, fie sa o spanzure. Nu a pus in aplicare niciuna dintre aceste metode, ci a ales o cale mai dura sa o trimita pe lumea cealalta. "O fractiune de secunda nu a fost atent si am vrut sa cobor scarile. Aveam un par extraordinar de lung.
M-a prins de varful parului si m-a intors inapoi in casa. M-a asezat pe unul dintre fotolii si mi-a zis sa stau cuminte, ca o sa aibe grija de mine".
Barbatul s-a asezat in genunchi si a impuscat-o. "M-a plimbat vreo 2 ore prin casa cu orificul facut in cap in urma impuscaturii in jos. Am pierdut vreo 4 litri de sange. Medicul nici nu a vrut sa ma opereze".
Viata i-a acordat o a doua sansa. Dupa saptamani intregi de stat in spital, cand nimeni nu ii mai dadea sanse de reusita, cantareata s-a pus din nou pe picioare, si totul din dragostea pentru copiii ei. "Am 8 centimetri lipsa de masa osoasa in partea dreapta a capului. Din aceasta cauza port si breton vesnic".

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.