Tu in ce fel de cluburi mergi? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:54

Traim vremuri cel putin interesante desi in teorie mai tot romanul se declara occidental in realitate noi tot balcanici am ramas.

 Sa luam exemplul cluburilor, desi se asculta Inna sau Alexandra Stan parca tinerilor de bani gata le place mai mult sa-si auda numele strigat in boxe, bineinteles urmat de fara numa, fara numar, fara numar... Pe timp de criza practic cluburile s-au reorientat, iar muzica orientala inclusiv manelele au inceput sa faca mult mai multi bani decat fac in general cei comerciali.

 

Au trecut 20 de ani de democratie peste noi, ani care inseamna o mare gura de aer de libertate pentru generatiile  actuale, tot ce nu au avut parintii lor au ei din plin.

Cat s-a schimbat societatea in ultimii ani? Suntem noi mai occidentali si ne distram ca in marile metropole ale lumii sau suntem la fel de balcanici si ne unduim trupurile pe tot ce are iz oriental.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Urmareste materialul video prezentat in cadrul

emisiunii "Asta-i Romania" si afla care sunt diferentele intre cluburile de manele si cele cu muzica comerciala.