E oficial: Serban Ionescu DIVORTEAZA de Magda Catone! Vezi care sunt motivele VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:54

Se pare ca greutatile prin care trece actorul in ultima vreme nu l-au apropiat de sotia lui, Magda Catone.

Dupa mai bine de 30 de ani de casnicie acestia vor merge de-acum pe drumuri separate. Cererea de divort a fost depusa azi la Judecatoria sectorului 3 de catre avocatul lui Serban Ionescu.

 

Motivul separarii este pus pe seama sotiei: Magda Catone ar avea o relatie extraconjugala de mai multi ani, lucru pe care actrita nu l-a negat niciodata.

 

Nu este prima oara cand cei doi intentioneaza sa se separe.

In 2010, Magda Catone a fost cea care a depus cerere de divort. Dupa mai multe termene insa, cei doi s-au impacat si au decis sa mai dea o sansa casniciei lor. 

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

De data aceasta, Serban Ionescu este cel care solicita divortul, convins ca

nu se mai poate face nimic. Serban Ionescu si-a anuntat apropiatii ca nu va fi un divort cu scandal si ca e dispus sa rupa mariajul chiar din vina sa. 

 

Gurile rele spun insa ca maestrul este dezamagit de lipsa de interes a sotiei sale pentru el, in perioada in care acesta era pe patul de spital.

 

In urma cu cateva zile, actorul a cerut sa paraseasca spitalul si sa primeasca tratament in casa unor prieteni apropiati, urmand sa plece in zilele urmatoare la o clinica din Viena.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.