STIREA ZILEI: ploile neintrerupte fac PRAPAD! Mii de oameni, IZOLATI de ape VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 oct 2020, 20:25

Natura nu ne iarta! Nici macar acum, dupa atatea zile de ploi. In judetele si asa greu incercate de inundatii ploile s-au intors, lovind cu o si mai mare forta.

3.000 de oameni au fost izolati de ape in Valcea, dupa ce raul s-a umflat peste masura, iar viitura a zdrobit pur si simplu un drum judetean.

 

Nici macar slujitorii domnului nu au fost iertati de necazuri. Calugarii manastirii Frasineni traiesc si ei cu teama in suflet pentru ca nu stiu cat vor ramane sinistrati.

 

Totul e de nerecunoscut! Asfaltul gros a fost sfasiat cu tot pamantul de sub el.

Rupti de lume, oamenii asteapta o mana de ajutor, desi salvarea nu poate ajunge pana la ei, iar masinile pline cu paine stau de partea cealalta a puhoaielor.

 

Sus pe margine, oamenii au venit sa vada cu ochii lor prapadul.

 

E rau si in Buzau, lovit atat de crunt de zapezi. Acum, spre disperarea localnicilor, digurile fortate de apa stau sa cedeze.

Cand si unde vor lovi puhoaiele, nimeni nu stie.

 

In Gorj oamenii nu au avut cand sa reactioneze in fata naturii. Desi judetul lor nu se afla sub cod galben de ploi, a fost primul lovit de inundatii.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Apele

au cucerit gospodarie dupa gospodarie. In beciuri totul pluteste. De 2 saptamani la Tantareni ploua. Si in Sibiu oamenii s-au trezit cu raul in curte. 

 

Situatia dezastruoasa din tara nu a ramas fara ecou la Bucuresti. Prim ministrul Victor Ponta a anuntat ca va lua bani din fondul de rezerva ca sa-i ajute pe oameni sa-si repare locuintele sfaramate de ape.

 

Cine mai are curajul sa inchida un ochi noaptea? In urma cu putin timp a intrat in vigoare codul portocaliu de ploi, iar pana marti 12 judete din centrul, estul si

sud-estul tarii sunt in pericol de a fi sub ape.

 

La munte iarna s-a intors, desi ne mai despart doar cateva zile de inceperea verii. Sus, la peste 2.000 de metri altitudine, ninge cu atata putere incat la Balea Lac stratul de zapada ajunge deja la 30 de centimetri.

 

Asadar, daca aveati in plan sa plecati in drumetii, nu uitati sa va echipati corespunzator.

Pe timpul noptii temperaturile scad sub limita inghetului.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.