SOC in industria muzicala! Liviu Varciu REUNESTE trupa L.A. VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:54

Au creat o adevarata isterie. Femeile se dezbracau pe muzica lor iar petrecaretii se urcau pe mese. Fenomenul L.A. renaste. Liviu Varciu, Ache si Adi se reunesc.

Liviu Varciu spune ca ideea a fost propusa de Lucian Mitrea, sotul Andreei Banica. "Lucian Mitrea a venit la mine si mi-a zis ca se reunesc cateva trupe pe 8 iunie la premiile muzicale, printre care 3 Sud Est si N&D. Sunt 6 ani de cand nu ne-am mai suit pe scena. Am vorbit cu Ache si cu Adi. Adi era un pic trist, pentru ca nu stie daca poate sa ajunga".
Liviu spune ca L.A. va canta 2 piese la premiile muzicale, care se vor desfasura pe 8 iunie. "Vom canta doar 2 piese. Nu va zic care sunt, vreau sa fie o surpriza. Vreau sa vad daca mai au acelasi impact la public. Piesele vor fi reorchestrate de George Calin in acelasi gen". Vedeta Kanal D spune ca motivul pentru care s-au despartit, desi trupa avea un succes nebun, nu au fost banii.
"Noi am avut un succes foarte mare. Au fost foarte multe concerte. Dupa 4 ani chiar am obosit. Nu a mai mers pentru ca nu mai aveam nervi. Nu ne-am certat intre noi. La noi nu au contat banii, si au fost niste sume fabuloase", a spus Liviu Varciu. Vedeta Kanal D a dezvaluit si cat castiga in acele vremuri. "La primul concert, in 98, am castigat 500 de dolari.
Aveam 18 ani atunci. Am plecat la un concert la Oradea si ne-am intors acasa peste 6 luni. In perioada aia faceam toti trei si 8.000 de dolari pe zi. Un apartament era 3.000 de dolari. Deci eu faceam un apartament pe zi. Ironia sortii, si acum stau cu chirie. Nu imi pare rau de nimic. Poate doar ca nu mi-am ajutat parintii atat cat trebuia"

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.