Andreea Mantea: "Nu tin dieta". Uite ce trebuie sa faca un barbat ca sa o cucereasca! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:54

Andreea Mantea te face sa intorci privirea dupa ea! Oriunde ai surprinde-o nu ai cum sa nu observi cat de bine arata. E taaare sexy, chiar daca ea nu recunoaste asta!

Andreea recunoaste ca e gurmanda si declara cu mana pe inima ca nu exista mancare pe care sa n-o manance!

 

"Nu tin dieta. Si acum mi-am primit toate injuraturile din lume. Nu, nu tin pentru ca nu pot. Am incercat sa ma opresc sa mananc anumite mancaruri, prajeli, dar n-am putut. Iti spun sincer. Cand imi doreste sufletelul, nu pot sa-l refuz", a spus Andreea.

 

Intrebata daca s-a gandit sa scape de kilogramele in plus prin liposuctie, prezentatorea emisiunii" CanCan TV" a marturisit: "Da, da, da. N-am nicio problema sa ma asez acolo pe pat la nenea doctoru. Sa inchid ochisorii si cand ii deschid, nu mai este", a mai adaugat Andreea Mantea.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Urmareste materialul video prezentat in cadrul emisiunii" D-Paparazzi" si poti ce afla ce trebuie sa faca un barbat ca sa o cucereasca pe Andreea Mantea.