Doi designeri au realizat o rochie din PANZA DE PAIANJEN. O romanca a fost aleasa pentru prezentarea creatiei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 oct 2020, 20:15

V-ati imaginat vreodata cum arata o rochie tesuta din panza de paianjen?

O romanca nu doar ca a vazut o astfel de piesa vestimentara, dar chiar a si imbracat una. O rochie deloc comoda, dupa cum ne explica singura femeie din lume care a avut ocazia sa imbrace minunatia.

 

Creata de un american si un englez, rochia tesuta din panza de paianjen este unicat in lume. Cei doi au lucrat opt ani de zile pentru a obtine aceasta piesa vestimentara si nu le-a fost deloc usor.

 

Firele au fost extrase cu un dispozitiv special de la 1.2 milioane de paianjeni din specia Golden Orb, care se gaseste doar in Madagascar.

 

Odata firele extrase, le-au transformat in acest material fin din care au croit apoi rochia.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Si

cum frumusetea romancelor este recunoscuta in intreaga lume, Bianca a fost aleasa sa imbrace aceasta rochie iesita din comun in fata jurnalistilor de pretutindeni.

 

Bianca are doar 16 ani si a inceput modelingul in urma cu un an de zile, insa frumusetea ei i-a cucerit pe cei doi designeri.

 

Chiar daca nu s-a speriat, tanara a muncit din greu pentru sedinta foto.

Insa cum orice meserie cere sacrificii pentru a obtine beneficii, Bianca se bucura acum de notorietate in intreaga lume si este mandra ca a putut imbraca o astfel de rochie.

 

Creatia a fost depusa ulterior la muzeul din Londra.

 

Taguri: