Stiti cate tatuaje are Miley Cyrus? Nu o sa va vina sa credeti! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 oct 2020, 19:55

Exista unele celebritati care sunt cunoscute in intreaga lume drept mari iubitoarea de tatuaje - Angelina Jolie, Johnny Depp, David Beckham si Rihanna, dar ti-ai imaginat vreodata ca "Hanna Montana" are 14 tatuaje.

Ei bine, zilele trecute Miley Cyrus a fost surprinsa cu un nou tatuaj, cel de-al 14-lea. Intr-adevar desenele ei nu sunt foarte vizibile si destul de mici, ca si cum si le-ar fi facut pe ascuns. Un fapt este sigur, cantareata-actrita este pasionata de tatuaje si nu ne-am mira daca in cativa ani va fi plina de astfel de simboluri permanente.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/m2-0277b6e23b225a21befc8b40e8f2fdae.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/m9-40f590d31d9ba1e6f2d84fd1bd6debd7.jpg

 

Mai jos aveti o galerie foto cu Miley Cyrus si cele 14 tatuaje ale tinerei cantarete.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

Sursa: toofab.com

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.