Are un domeniu de 10 MILIOANE de euro in afara Timisoarei! Iata cum s-a relaxat Georgica Cornu in acest weekend VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 aug 2021, 17:30

Dupa o saptamana de cosmar, in care scandalurile s-au tinut lant cu fosta sotie, iubitul Marinei Almasan a vrut sa ia o pauza si sa se relaxeze in acest week-end.

Milionarul din Timisoara s-a retras intr-un mic paradis pe care l-a creat la numai cativa kilometri de oras. S-a plimbat cu barca pe lac si a admirat caii din propriul manej.

 

Marina Almasan s-a indragostit de meleagurile banatene. Nu o spunem noi ci chiar iubitul ei, care a convins-o usor pe vedeta TV sa renunte la Bucurestiul aglomerat.

 

Prosperul om de afaceri a investit numai putin de 10 milioane de euro intr-un domeniu de agrement situat la 45 de kilometri de Timisoara.

 

A amenajat un lac artificial pe o suprafata de 8 hectare pe care l-a populat initial cu 12 tone de sturioni. Nu este un pescar impatimit, dar caviarul va transforma helesteul intr-o afacere profitabila.

 

Imbracat intotdeauna la 4 ace, Georgica Cornu a renuntat in weekend la cravata si costum. Nu si la tinuta oficiala. Afaceristul banatean a purtat cravata si pantofi eleganti, chiar daca nu se afla la o intalnire de afaceri, ci in grajd.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Milionarul recunoaste ca nu prea are timp sa calareasca. Manejul, in valoare de 3 milioane de euro, l-a construit mai mult pentru fiica sa, care este pasionata de hipism si cai de rasa.

 

Georgica Cornu este un om bogat si influent, a carui avere este estimata de topul Forbes la 120 de milioane de euro. Nu are mult timp liber, dar atunci cand vine la Herneacova face un adevarat ospat.

 

Bucatarii au pregatit un festin culinar: vitel si purcelus la protap, gulas traditional, frigarui bine condimentate si mici care iti lasa gura apa.

 

Daca acest sfarsit de saptamana l-a petrecut alaturi de copii, milionarul vrea sa o aduca si pe Marina alaturi de el cat de curand si sa-si rezerve un weekend romantic in doi.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.