Mihaela Radulescu: "Toti barbatii m-au inselat!" S-a despartit de Dani Otil? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:55

Inca de la inceputul relatiei lor Mihaela Radulescu si Dani Otil au fost comentati si nu li s-a dat prea multe sanse de reusita.

Au trecut insa 4 ani si ei sunt tot impreuna, cel putin oficial. Dupa ce aseara Mihaela a facut cateva marturisiri socante, lumea a inceput sa se intrebe daca mai sunt sau nu impreuna. Am incercat sa aflam raspunsul de la Dani. L-am prins chiar dupa emisiunea pe care o prezinta si nu parea deloc suparat sau afectat. Raspunsul lui insa ne-a bagat si mai mult in ceata. "Daca asta ar schimba cursul istoriei, ar face ca leul sa nu mai scada in raport cu euro sau ar rezolva problema grecilor ti-as raspunde cu litere de aur.
Pentru ca nu se intampla asta o sa accept sa nu raspund la intrebarea asta".
Ne-a dat insa un detaliu important. Chiar in aceasta dimineata a facut un schimb de sms-uri romantice cu cineva. "In weekend o sa am o cursa foarte dificila, pentru care ma pregatesc inca din ianuarie. Sunt concentrat pe alte lucruri. Si tocmai mi se spunea prin SMS sa am mare grija de mine.
Si eu am raspuns ca o sa am, si am semnat cu te iubesc, dar nu pot sa zic mai mult".
Sa fi fost oare Mihaela autoarea SMS-ului? Nu stim daca Dani s-a purtat urat cu Mihaela, dar stim ca diva a marturisit ca toti barbatii din viata ei au inselat-o. Sa fi calcat si Dani stramb? "O sa prefer sa nu raspund la aceasta intrebare si o sa merg la cursa de la Baia Mare unde sper sa iau macar un loc pe podium, daca nu, sa merg mai departe cu antrenamentele pentru cea mai grea cursa din
lume, care se tine la Sibiu".

 

Taguri: