Motiv inedit de divort pentru un cuplu din Israel

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:56

Gelozie, adulter? Nici vorba! Un barbat din Israel a intentat divort dupa ce sotia lui a refuzat sa scape de cele 500 de pisici pe care le adusese acasa in decurs de cativa ani.

Potriviti cotidianului "The Times", editia din Israel, barbatul a declarat la proces ca aveau atat de multe pisici in casa incat nu se mai putea odihni noaptea din cauza zgomotului. Felinele refuzau chiar sa se dea jos din patul conjugal, somnul devenind un adevarat cosmar. Acuzatiile nu s-au oprit aici! Sotul s-a plans ca se simtea jenat de prezenta pisicilor cand mergea la toaleta. Gatitul in bucatarie era o adevarata provocare cu atatea pisici pofticoase care il pandeau in permanenta.
Abia apuca sa toarne portia in farfurie ca patrupedele ii si furau mancarea. Instanta a incercat initial sa-i impace pe cei doi soti, dar sotia iubitoare de pisici a refuzat categoric sa scape de feline. Se pare ca prefera prezenta pisicilor in detrimentul sotului.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.