Gina Pistol e SINGURA, dar e fericita! Nu vrea aventuri de o noapte VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:56

E in culmea fericirii, tocmai pentru ca nu are iubit. Va vine sa credeti sau nu, chiar acesta este avantajul de care se bucura in acest moment Gina.

Este singura, independenta si cuceritoare precum legendara Marylin Monroe.

 

E mereu libera sa aleaga ce vrea. Multumita de viata de burlacita, fara obligatii si ore fixe de ajuns acasa, Gina nu rateaza nicio distractie chiar daca, recunoaste ea, o cam oboseste.

 

Pentru Gina, jocurile seductiei sunt deja povestioare, invatate inca din adolescenta, si se lauda ca are toata trusa de scule necesara pentru a-i lua mintile oricarui barbat.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Iubirea poate fi explicata in mii si mii de feluri si difera intotdeauna de la om la om, insa pentru Gina lucrurile sunt simple: nu se satura cu putin, si vrea mereu mai mult.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.