Au uitat ca sunt parlamentari! Si-au impartit PUMNI in sala de sedinte VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:56

Parlamentarii din Ucraina au uitat ca se afla intr-o sala de sedinte si s-au luat la bataie. Si-au impartit pumni unii altora cat se le ajunga toata viata.

Pentru a impiedica adoptarea proiectului de lege privind statutul limbii ruse, politicienii Opozitiei au blocat mai intai tribuna parlamentara.

 

Vazandu-se incoltit, presedintele adunarii a renuntat la votarea legii, insa masura nu i-a calmat pe parlamentarii din opozitie  care au inceput atacul.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

In

timp ce unii parlamentari se bateau de zor altii au privit "spectacolul" linistiti din bancute, ba mai mult si-au incurajat colegii cu aplauze.

 

Si cum o astfel de incaierare nu putea sa ramana fara urmari, un parlamentar al opozitiei a ajuns la spital, ranit la cap.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.