Ea este femeia care a distrus casnicia lui Jorge. Vezi ce spune Alina, fosta lui sotie VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:57

De cand au divortat, Jorge si Alina au incercat sa-si refaca fiecare viata. Iar daca fosta sotie a cantaretului infloreste parca la bratul noului sau iubit, artistul este tare secretos in ceea ce priveste viata lui personala.

Zambeste frumos si refuza sa vorbeasca despre viata lui personala. De cand a divortat Jorge pare tot mai inabordabil. Vorbeste numai despre munca, proiecte si iar munca. "Mi-am schimbat look-ul, atat. Alte schimbari nu am facut. Pur si simplu sunt concentrat la proiectele pe care le am, la teatru si in emisiunea TV in care sunt foarte implicat. Sunt business-urile mele si nu cred ca mai am timp sa ma gandesc si la altceva".
Iar cum de ceva vreme presa e cu ochii pe el, la evenimentele mondene la care este invitat Jorge nu prea sta de vorba cu domnisoarele din jurul lui. Potrivit CanCan, Jorge ar avea o legatura amoroasa cu o afacerista cu 10 ani mai in varsta decat el. Aceasta i-ar fi facut cadou o limuzina de peste 50.000 de euro. Sa fie ea motivul divortului de Alina? "Eu ma incred foarte mult in instinctele mele si pana acum nu m-au inselat niciodata.
Cand am vazut-o prima oara am avut o senzatie de repulsie, de respingere. Mi-a fost teama ca ar putea interveni intre noi. Desi am vrut sa-mi scot complet din cap acest lucru nu am reusit. Ca si persoana, nu am putut sa o plac"
, a spus Alina Craciun in platoul Drept la tinta. Ea a adaugat ca nu are certitudinea ca cei doi sunt impreuna insa spune ca i se pare cel putin ciudat ca un partener de afaceri sa faca un cadou atat de scump.
"Ea e divortata. Nu stiu inca ce s-a intamplat, stiu doar ca lucrurile nu sunt cum trebuiau sa fie intr-o relatie de afaceri", a mai spus Alina. Fosta sotie a lui Jorge a dezvaluit si ce a simtit in momentele despartirii. "Eu eram terminata. Nici el nu era bine. Sunt convinsa ca traia anumite stari si suferea si el in felul lui. Nu a plans niciodata in fata mea.
L-am sunat dupa 2 ore si l-am intrebat daca mai vrea sa fim impreuna. L-am implorat, am facut tot ce mi-a stat in putinta. L-am rugat de dragul familiei noastre sa se intoarca"

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.