Cand pasiunea nu cunoaste limite! Iata un ghid cum nu este altul in tara VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 15:20

Va prezentam un ghid cum nu este altul in tara. Sa fie urmasul vestitei si ciudatei familii Hasedeu? De unde stie el, un tinar din secolul 21, atitea despre destinul misterios al genialei Iulia Hasdeu?

Ei bine nu! El este Dragos Andrei, bibliotecarul castelului Iulia Hasdeu.

 

La nici 30 de ani vorbeste mai ceva ca un savant. Mimica, gestica, zambetul dar si vocea bibliotecarului ne arata ca pasiunea pentru meserie nu cunoaste limite.

 

Nici ca se putea un om mai potrivit sa spuna povestea legaturii spirituale, dincolo de moarte, dintre tatal indurerat si fiica dusa prea devreme dintre cei vii.

 

Tot ce conteaza pentru ghidul nostru este sa-i aduca si pe vizitatori in timpurile savantului Bogdan Petriceicu Hasdeu. Iar de aici inainte incepe adevarata aventura in lumea misterelor.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Nu numai camera spiritismului iti da fiori in acest castel.

Dragos ne arata locul sacru, preferat de cel supranumit "spiritul enciclopedic al culturii romanesti".

 

Ghidul traieste intens fiecare moment din poveste si parca se transpune atunci cand vorbeste despre Divinitate.

 

De unde atat pasiune? Ramane un mister pentru noi, cei care am fost acolo. Un lucru este cert: daca ar fi mai multi bibliotecari ca el in muzeele de pe la noi, numarul vizitatorilor ar creste!

 

Taguri: