Kilogramele in plus I-AU DISTRUS VIATA! Vezi aici drama unei femei care a avut 250 de kilograme VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 oct 2020, 13:35

Cu pompierii si cu ajutorul unei ambulante speciale - asa era scoasa din casa in urma cu un an si jumatate Viorica Samson.

Femeia cantarea atunci aproape 250 de kilograme. Dupa o interventie chirurgicala costisitoare, in care i s-a montat un inel gastric, a  reusit sa scape de jumatate din greutate.

 

Desi in urma operatiei a slabit foarte mult, drama avea sa continue. Femeia a ramas cu un exces de piele pe abdomen, o povara care o chinuie ingrozitor.

 

Viorica indura zilnic dureri groznice.

Femeia este prizoniera in propria locuinta. Din cand in cand o mai ajuta vecinii, iar despre mancarea de regim recomandata de medici nici nu mai incape vorba.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Disperata, Viorica isi striga neputinta si spune ca isi vrea viata inapoi.

Banii insa sunt cea mai mare problema. Pentru ca nu are niciun venit, singurii bani care intra in casa sunt alocatia fiului si cei pe care ii mai primeste de la fiicele sale.

 

Nici ele insa nu o pot ajuta prea mult. Nici nu indrazneste sa se gandeasca la o noua operatie, care i-ar indeparta pielea in exces.

 

Spera ca cineva cu suflet mare o va ajuta sa traiasca din nou o viata normala, fara chinuri.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.