Madalina Ghenea S-A FACUT DE RAS la Cannes! A imbracat rochia purtata de Cheryl Cole acum un an VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:58

Ce legatura este intre Madalina Ghenea si celebra cantareata britanica Cheryl Cole? Ei bine, pe langa faptul ca amandoua sunt posesoarele unei frumuseti zdrobitoare, pe cele doua vedete le mai leaga o rochie.

Si nu orice fel de rochie! Este vorba, din pacate pentru amandoua, de rochia pe care au imbracat-o la Cannes.

 

Dar sa incepem cu inceputul. Madalina Ghenea a pasit pe covorul rosu de la Cannes intr-o rochie alba in forma de sirena care ii scotea in evidenta formele de invidiat. 

 

Pana aici, totul perfect! Aceeasi rochie insa a fost imbracata de celebra Cheryl Cole cu un an in urma tot la Festivalul de la Cannes.

 

Nu a trecut mult si deja a aparut intrebarea: ce a fost prima data: oul sau gaina? Pentru cine a facut celebrul Roberto Cavalli superba rochie: pentru Madalina noastra sau pentru Cheryl a englezilor?

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Stilistul Madalinei ar fi declarat ca rochia a fost special creata pentru romanca de insusi Roberto Cavali.

De la Cheryl Cole nu a venit nicio reactie inca pentru ca ea a purtat-o prima, in 2011. 

 

Pe cine arata mai bine rochia, ramane sa decideti dumneavoastra. Cert este ca incidentul a fost catalogat de catre gurile rele drept o gafa vestimentara, mai ales cand vorbim despre Cannes, unde totul este la superlativ iar tinutele starurilor sunt din ultimile colectii. 

 

Nu-i bai, ar zice unii, caci Cheryl Cole a stralucit si anul acesta intr-o rochie alb cu rosu care i-a pus in evidenta forma fizica perfecta.

 

Ramane de vazut ce tinuta va alege Madalina Ghenea anul viitor. 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.