Catalin Botezatu si Adrian Cristea, intalnire memorabila dupa emisiunea de aseara! Vezi ce si-au spus cei doi

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:58

Adrian Cristea si Catalin Botezatu s-au intalnit aseara fata in fata pentru prima oara.

Aseara nu am avut nicio discutie tensionata, nu am avut nciun fel de discutie de fapt, el a vazut doar titlurile din ziare, ca asta vinde. N-a avut nicio parere, el ma cunoaste. El nu se uita la astfel de stiri, la ora asta e la o cafenea cu baietii. El nu ma urmareste pentru ca are incredere in  mine. El e o persoana discreta si foarte linistit, am avut multe de invatat d ela el si de la parintii lui.


De la Botezatu am invatat tupeul, iar de la Cristea am invatat sa fiu discreta. De la fiecare om din viata mea am invatat cateceva. Din actiunile lui de aseara, ale lui Bote mai exact nu are nimeni ce sa invete. Omul nu a inteles ca eu il iubesc pe Adi. Eu fac lucruri normale. Eu nu suport sa imi faca menajera curat. Nu sunt o mica dictatoare dar imi place sa fac curat in dulap singura.
Acasa nu am nicio creatie Botezatu, am din colectia mea. Am haine dragute, comerciale si vreau sa le multumesc celor care se imbraca cu haine de la mine. Bote este un om abil, inteligent. Lumea il vede cum e. Iar negativ mi se pare comportamentul lui, ca aseara.

Tot aseara, dupa emisiune, Adrian Cristea a venit cu masina s-o ia pe Bianca, iar la iesire, blonda a fost insotita pana la masina de Bote, care nu avrut sa o lase singura.
Mai mult, desigenrul s-a apropiat de masina lui cristea si l-a salutat spunand ca tot ce s-a intamplat in seara aceea a fos to gluma.

 

Taguri: