Intalnire de GRADUL ZERO aseara intre Bianca si Bote! Vezi ce reactie a avut Adrian Cristea VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:59

Au iesit scantei aseara la intalnirea dintre Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu.

Desi sunt despartiti de 3 ani, cei doi fosti iubiti au aratat lumii ca intre ei exista inca o atractie puternica. Botezatu a fost de nerecunoscut in compania Biancai. Si-a complimentat fosta iubita si a atins-o de nenumarate ori. Bianca s-a aflat intr-o situatie extrem de delicata, intrucat de acasa o urmarea iubitul ei, Adrian Cristea, care nu se sfia sa ii trimita mesaje pe telefon. Roscata a etichetat imediat comportamentul lui Catalin.
"El se manifesta ca un copil acum care a vazut o jucarie si si-o doreste foarte mult. E rasfatat, se rasfata incontinuu. Imi face tot felul de propuneri care au mai multe sensuri: te astept, te vei intoarce. E foarte frumos ceea ce spune, e foarte frumos cum se poarta cu mine. Ma simt magulita si coplesita, insa s-ar putea sa nu-l mai cred", a spus Bianca.
Botezatu nu este convins ca fosta lui iubita este fericita cu Adrian Cristea. "Eu pe Adrian Cristea chiar il admir. Este un martir. Il admir ca reuseste sa o suporte pe Bianca". La final cei doi au lamurit lucrurile.  "Nu vom mai fi un cuplu adevarat niciodata", au spus ei. Botezatu nu l-a lasat pe Cristea fara reactie. "Cei care ma cunosc stiu ca sunt un tip retras, care prefera discretia.
Prin natura jobului ei Bianca este in lumina reflectoarelor, si faptul ca sunt impreuna cu ea inseamna ca am acceptat acest lucru inca de la inceput. Nu ii consider adversari sau competitori pe niciunul din fostii iubiti ai Biancai"

 

Taguri: