Prima cearta in Paradis dintre Ryan Reynolds si frumoasa Blake Lively! Iata ce a infuriat-o pe blonda

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 oct 2020, 10:55

Se pregatesc de marele pas si vor sa se mute in cuibusorul lor de nebunii dupa opt luni de relatie in care au fost numai lapte si miere, insa pentru Ryan Reynolds si Blake Lively a venit si un moment de cumpana.

Ultima oara cand au fost la parintii actorului in Vancouver, starul din Gossip Girl si mama lui Ryan, Tammy, au avut o discutie mai aprinsa care a infuriat-o pe Blake.

"Lui Tammy i-ar placea s ail vada pe Ryan cu o femeie care nu face parte din tagma actorilor pentru ca aceste femei pun cariera pe primul plan. Si crede ca Blake pune presiune asupra lui Ryan sa se aseze la casa lui inainte ca el sa fie pregatit.
Asa s-a grabit si in primul mariaj cu Scarlett Johansonn.

Intr-adevar cei doi sunt neoficial logoditi si isi planuiesc nunta in vara lui 2013 pe o proprietate de 2,6 milioane de dolari, in Bedford, New York. Insa mama lui Ryan le-a poruncit sa se mute definitiv la Vancouver. Spune ca atunci cand cei doi vor avea copii, ei sa creasca in Canada pentru ca e mai sigur. Blake refuza sa accepte acest lucru pentru ca vrea sa lucreze la New York.