Viata lui Sile Camataru, IN PERICOL? Rudele nu au nicio veste de la el VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:00

Viata lui Sile Camataru este in pericol. Cel putin asa sustin rudele, disperate ca Vasile Balint nu si-a mai luat medicamentele pentru diabet de cand a fost prins de autoritatile germane.

De la arestare familia lui nu mai are nicio veste de la Sile Camataru. Rudele incearca sa ia legatura cu Vasile Balint, insa, pana acum, tacere. Nu au reusit  sa ii dea nici macar un telefon.

 

Familia lui Sile Camataru i-a trimis chiar medicamente in Germania, printr-o ruda, insa pastilele nu au ajuns in inchisoarea din Germania, unde este tinut acesta.

 

Vasile Balint ar fi plecat in Germania ca sa-si trateze diabetul.

Nu avea, se pare, incredere in doctorii romani. L-a convins sa plece chiar fiul sau Mario Balint.

 

Cand va fi adus in tara, Sile Camataru? Interpolul spune ca saptamana viitoare.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Totul depinde insa doar de autoritarile germane.

Ele vor decide cand anume cel mai vanat personaj al momentului va pasi pe pamant romanesc.

 

Cat despre prinderea lui, surse judiciare spun ca Sile ar fi fost foarte cooperant si ca nu ar fi opus rezistenta atunci cand a fost descoperit de un filtru al politiei germane. 

 

Autoritarile romane spun ca procedurile de extradare au fost deja demarate si e doar o chestiune de zile pana cand Sile Camataru va fi imbarcat intr-un avion de linie cu destinatia Bucuresti.

 

Vasile Balint mai are de executat 3 ani si doua luni de inchisoare, din cei 13 la care a fost condamnat.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.