A pierit NEVINOVAT dupa ce masina pe care o conducea a fost izbita frontal de un sofer grabit VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:00

Este sfarsitul tragic de care a avut parte un barbat din Timis pe care medicii s-au chinuit in zadar sa-l readuca la viata. Alti trei oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Accidentul s-a petrecut pe drumul care leaga Timisoara de Recas. Un sofer grabit sa ajunga in oras s-ar fi angajat intr-o depasire riscanta. A patruns pe contrasens si a izbit in plin o masina care circula regulamentar. Impactul a fost atat de violent incat autoturismele au fost proiectate in afara soselei la 50 de metri distanta unul fata de celalalt.

 

Barbatul care conducea regulamentar a ramas captiv intre fiare.

Medicii s-au luptat aproape o ora sa-l salveze pe barbatul in varsta de 58 de ani, insa dupa ce l-au urcat in salvare omul si-a dat ultima suflare.

 

Alte trei persoane ranite in accident au fost transportate de urgenta la spital. Politistii au deschis o ancheta, insa din primele cercetari se pare ca vinovat de producerea accidentului ar fi fost soferul care s-a angajat in depasire fara sa se asigure.

Barbatul urmeaza sa fie audiat la spital imediat dupa ce si va reveni.

 

Din cauza accidentului, circulatia pe drumul care leaga Timisoara de Recas a fost blocata aproape 2 ore. O calatorie la munte s-a transformat intr-o tragedie si pentru cativa tineri dornici sa ajunga cat mai repede la Lacul Rosu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Din

cauza vitezei soferul a pierdut controlul volanului iar masina a derapat si s-a infipt intr-un copac de pe marginea soselei.

 

In urma impactului, unii dintre pasagerii aflati pe bancheta din spate a murit, iar ceilalti trei au fost transportati de urgenta la spital.

 

Tragedia s-a produs sub privirile parintilor tanarului decedat, care se aflau intr-o alta masina in spate. Cand si-au vazut copilul fara suflare oamenii au incremenit de durere.