Afla cand sunt femeile tentate sa isi insele partenerul

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:01

Capriciile vremii le joaca feste femeilor! Potrivit unui site britanic, acestea sunt mai predispuse sa isi insele partenerul daca afara este urat. In special intr-o zi mohorata si ploioasa!

Asa ca domnilor, aveti grija la codul galben de ploi. Nu va lasati partenera sa tanjeasca dupa afectiune. S-ar putea sa se incalzeasca in bratele altui barbat. Site-ul functioneaza ca o agentie de cuplare a persoanelor deja casatorite, dar prinse intr-un mariaj lipsit de pasiune. Monitorizand activitatea membrilor, organizatorii site-ului au ajuns la concluzia ca activitatea online creste in zilele cu vreme rea, semn ca userii sunt in cautare de aventura. 

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Datele au mai dezvaluit faptul ca femeile aflate intr-o relatie sunt mai inclinate sa calce stramb.

Barbatii inseala pentru ca au nevoie de o noua stimulare sexuala atunci cand sunt plictisiti de ce au acasa sau pentru a le creste stima de sine. Femeile, in schimb, cauta romantism dar si implinire emotionala. Spre deosebire de barbati care nu prea obisnuiesc sa se indragosteasca in cazul unei aventuri, multe dintre femeile adultere ajung sa se indragosteasca de amant.