FOCURI DE ARMA in plina strada la Arad. Un barbat A TRAS asupra a doua pesoane apoi S-A SINUCIS

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:01

Doua femei au fost impuscate sambata, pe o strada din Arad, de catre un barbat care ulterior s-a sinucis, potrivit unor surse din Politie.

Un barbat de 68 de ani a deschis focul pe strada la localitatea Pecica, judetul Arad, impuscandu-si fosta concubina si pe cumnata acesteia, in urma unui conflict spontan si pe fondul geloziei. Agresorul a tras mai multe focuri de arma in cele doua femei, dupa care s-a sinucis cu acelasi pistol. Potrivit sefului Politiei Arad, Nicolae Batran, concubina barbatului a murit pe loc, agresorul a decedat la scurt timp, iar cumnata femeii a murit dupa sosirea echipajelor medicale. 

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Directorul Ambulantei Arad, Roberto Schill, a declarat ca la momentul sosirii ambulantei, doua persoane erau deja decedate, respectiv un barbat si o femeie.

Echipajele medicale au incercat resuscitarea celei de-a treia persoane, cumnata femeii impuscate, dar din pacate nu s-a mai putut face nimic. Seful Politiei din Arad a mai precizat ca toate cele trei persoane sunt de etnie rroma. Barbatul lucra in Austria si obisnuia sa vina acasa o data pe luna. Nu avea antecedente penale. Politia a demarat o ancheta la fata locului. Urmeaza sa fie efectuata si o expertiza balistica a armei folosite, cel mai probabil pistolul fiind adus din Austria. 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.