Era CASANOVA satului! Isi insela viitoarea sotie cu mai multe femei, desi ii purta copilul in pantece VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:01

O vorba din batrani ne spune ca nu averea il face pe om, ci omul face averea. Se pare insa ca pentru unii proverbul nu este valabil.

Ionica si Anisoara sunt impreuna de 3 ani si urmeaza sa devina parinti in jumatate de an. Anisoara provine dintr-o familie mai instarita, ce detine o casa destul de cocheta si mai multe terenuri. Ionica in schimb isi castiga painea cum poate, lucrand cu ziua. 

 

Parintii fetei sunt nemultumiti de relatia dintre cei doi. Ei considera ca Ionica nu este barbatul potrivit pentru Anisoara si ca este un om neserios.

 

"Fiica noastra are o relatie cu Ionica de trei ani de zile. Ne-a deranjat ca a ramas gravida, acum este in luna a treia. Parerea noastra, ca parinti, este ca indicat ar fi fost ca baiatul sa vina intai sa ne-o ceara, nu s-o lase gravida", spune tatal fetei, care este nemultumit ca barbatul tot amana nunta.

 

"Nu este hotarat.

Tot amana, tot zice ca o sa faca nunta, ba ca face la vara, ba ca face la toamna. Nu a venit sa ne spuna nimic concret".

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Mai mult, parintii cred ca Ionica sta cu

fata doar pentru a profita de averea ei si il banuiesc ca mai are o alta relatie. Pentru a dezlega misterul, au apelat la echipa emisiunii "Ochii din umbra".

 

Dupa ce au obtinut toate informatiile de care au nevoie, detectivii au pornit pe urmele lui. Nu a durat mult pana au aflat care este adevarata fata a lui Ionica. Acesta o insela pe viitoarea lui sotie nu cu una, ci cu mai multe femei, pe care le schimba foarte des.

 

Daca initial a incercat cu Geanina, asistenta de la dispensarul satului, ulterior Ionica s-a aruncat in bratele Floricai, care era chiar sotia celui mai bun prieten al sau.

 

Dupa ce a vazut imaginile surprinse de detectivi, Anisoara, care era in stare sa bage mana in foc pentru iubitul ei, a deschis ochii si l-a parasit. Probabil cel mai afectat de aceste evenimente va fi insa copilul care urmeaza sa vina pe lume.