Adolescenta din imagine este obsedata de operatiile estetice. Cat de PENIBIL arata ACUM! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 15:55

Cu toate ca adolescenta din imagine este foarte tanara, ea a suferit deja nenumarate interventii chirurgicale care au trasnformat-o intr-o "papusa".

 De ce ajung tinerele din ziua de astazi sa-si modifice infatisarea in asemenea hal? Ei bine, raspunsul ar putea fi ca au un exemplu negativ din partea parintilor. Si nu va ganditi ca tatal adolescentei si-a facut operatii estetice, ci mama tinerei.

 

Femeia este atat de operata incat nu-ti dai seama care este mama si care este fiica. Insa revenind la adolescenta, in ciuda faptul ca ea ar fi trebuit sa arate mai bine, daca tot s-a operat, ea este mult mai urata chiar daca inainte nu era.

Nu va vine sa credeti? Va invitam sa accesati galeria foto de mai jos si va puteti convinge!

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Adolescenta impreuna cu mama ei

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.