A stat 10 zile cu cadavrul mamei in casa! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:02

De trei ani, barbatul locuia impreuna cu mama sa. Nu avea serviciu, si singurul venit era pensia batranei.

 In urma cu cateva zile vecinii au intrat la idei cand au vazut ca niciunul dintre cei doi nu mai e de gasit. Oamenii si-au dat seama ca s-a intamplat o nenorocire, abia cand pe scara blocului a inceput sa se simta un miros insuportabil.

Speriati ca nimeni nu mai raspunde la apartamentul familiei Adam, vecinii au sunat la 112. Pompierii, care au intrat pe geam in casa, aveau sa descopere grozavia..Femeia
era moarta intr-o camera, iar in cealalta se afla fiul ei, si el aproape lesinat.

La fata locului au venit si criminalistii care au adunat probe care sa-i ajute in acheta. Totodata, un echipaj de la Ambulanta l-au luat pe barbatul de 45 de ani si l-au dus la Spitalul de Urgenta pentru ingrijiri medicale.


Cadavrul batrane a fost dus la morga, unde legistii vor stabili cauza si data mortii.
Cel mai probabil de inmormantare se va ocupa Primaria. Femeia mai are un fiu, stabilit in Spania de cativa ani, despre care nu se mai stie nimic.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.