Celebritati alaturi de dublurile lor. Vezi daca recunosti filmele in care au jucat! GALERIE FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:02

Credeti ca actorii celebri de la Hollywood pot sa faca chiar ei toate cascadoriile? Ei bine, va inselati, chiar daca atunci cand au de pregatit un rol se antreneaza luni intregi este imposibil pentru ei sa devina, de exemplu, dansatori profesionisti sau sa faca tot felul de sarituri, care le-ar putea pune viata in pericol.

De aceea se apeleaza la dubluri, aceste persoane sunt imbracate la fel si cofate identic in asa fel incat din anumite unghiuri sa nu se observe ca persoana respectiva nu este actorul respectiv.

 

Aceste persoane mai sunt folosite atunci cand vedetele trebuie sa apara goale sau in diferite ipostaze stanjenitoare ori pur si simplu corpul lor nu este perfect. Probabil ca ati vazut fotografiile in care celebritatile au celulita, acnee, pete, pistrui, astfel incat aspectul glamour dispare. 

 

Ei bine, in aceste situatii se apeleaza la modele pentru diferite parti ale corpului sau pentru intreg trupul. "Body models" sunt persoanele care au rolul de a subtitui un actor intr-un film sau in diferite poze, fara a dezvalui adevarata identitate. Acestea se mai folosesc in scenele de nuditate sau in cele unde este nevoie de abilitati deosebite, de la cantat la diferite instrumente pana la spoturi extreme.

 

Asadar, mai jos puteti vedea cum arata dublurile celor mai celebri actori de la Hollywood!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Brad Pitt