Amalia Nastase, lectie de politete fata de Brigitte Sfat VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 oct 2020, 03:30

Amalia Nastase si Ilie Nastase se intalnesc si de cateva ori pe saptamana cu ocazia evenimentelor cu vedete din Capitala.

Si, de cele mai multe ori, fostul tenismen este insotit de logodnica lui actuala, Brigitte Sfat. Daca la inceput a evitat-o, la cea mai recenta intalnire, Amalia a uimit pe toata lumea cu atitudinea ei. Fosta sotie a lui Ilie a pupat-o pe Brigitte, de fata cu toata lumea, de parca s-ar fi bucurat sa o vada.

Imediat dupa Brigitte, l-a pupat si pe fostul ei sot si au inceput sa discute ca niste vechi amici. Brigitte
pare ca se simte extrem de bine in compania lui Ilie si a Amaliei, caci rade de mama focului.

Inna a ales sa poarte o tinuta eleganta, un machiaj usor, de zi, a vorbit cu presa si a fost foarte zambitoare.

Prezenta rara la evenimente, Oana Cuzino a stralucit intr-o rochie alba, din dantela, potrivita temperaturilor ridicate de afara. Pantofii de culoare aurie si cu talpa rosie i-au facut ceva probleme! Exact cand se pregatea sa intre in magazin, Oana era cat pe ce sa cada.
Din fericire, a trecut cu bine momentul si a zambit in continuare.

Andreea Raicu si-a facut aparitia ca o adevarat diva. Cu ochelari de soare negri si imbracata tot in negru, Andreea a rapit privirile ziaristilor cu decolteul ei impresionant, care ii scotea in evidenta sanii.

Camelia Sucu a venit insotita de fiica ei cea mare, Ioana, amandoua imbracate foarte elegant. Cu pantofi rosii si rochie alba, Valentina Pelinel a zambit continuu de la bratul sotului ei, Cristian Boureanu.




 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.