Sharon Stone, Ornellela Muti si Alexandra Dinu se ingramadesc sa ii cumpere produsele dietetice! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 15:05

Va invitam sa faceti cunostinta cu un burlac care face furori pe intreg mapamondul! Este intotdeauna la patru ace si are o dieta minune care a innebunit toate doamnele. Alexandra Dinu este una dintre frumoasele vedete care s-au lasat cucerite de secretele acestui "italiano vero".

Se numeste Gianluca Mech si este extrem de atent la felul cum arata, cum se imbraca si mai ales cum le vorbeste doamnelor. Este un italian sarmant care detine secretul dietei care a innebunit intreg mapamondul. Ornella Muti, Alexandra Dinu sau Sharon Stone sunt doar cateva dintre starurile care i-au incercat dieta. Sharon Stone a folosit produsele pe baza de plante, dar nu pentru a slabi ci pentru ca ii plac.
Si Alexandra Dinu reuseste sa impresioneze nu doar prin talent, dar si prin frumusetea pe care stie sa o intretina.

Toate aceste produse inseamna placere fara pacat. Si asta pentru ca nu contin carbohidrati, dar in schimb, contin toate celelalte vitamine necesare organismului. Mai ales ca multe dintre vedete si nu numai, nu sunt dispuse sa renunte la dulciuri. Chiar daca s-a scris ca a trecut prin patul multor femei frumoase si celebre din intreaga lume, ca un adevarat gentelman, Gianluca evita sa discute despre relatiile lui.
Recunoaste, insa, ca este foarte atent la felul in care arata femeile care intra in viata lui, dar si mai exigent atunci cand vine vorba de propriul aspect fizic. Crede cu tarie ca o doza cat de mica de narcisism nu dauneaza. Dimpotriva, te face mai atragator." Ca sa ai grija de felul in care arati, ai nevoie de ceva special. Trebuie sa te iubesti! In caz contrar, nu faci nimic pentru tine.
Nu ai face nimic pentru cineva pe care nu-l iubesti, asa ca intai de toate trebuie sa te iubesti pe tine insuti. Este cel mai bun si sigur mod prin care poti avea grija de tine
" a declarat Gianluca Mech.

Si daca tot a fost curtat de atat de multe femei, crede ca a reusit sa le descopere nu numai calitatile, ci si slabiciunile." Cred ca e o problema faptul ca multe femei atunci cand au problem cu partenerul, se gandesc mai intai la corpul lor.
Nu faceti asta! Dar barbatii se gandesc si se uita la trupurile lor. Nu. Daca un barbat are o problema cu partenera, nu este intotdeauna legata de felul in care arata corpul femeii. Uneori vrea doar o schimbare. Doar atat