S-a predat politiei si Nutu Camataru! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:04

Ion Balint, zis si Nutu Camataru, a venit la arestul politiei in jurul pranzului.

 Nu calare, cum ne-a obisnuit, ci pe jos. A venit sa se predea. Spune ca si-a ispasit pedeapsa primita si ca nu are de ce sa mai ajunga, din nou, in inchisoare. Timp de doua zile, Nutu a fost cautat peste tot, in tot Bucurestiul si in toata tara, insa nu a fost de gasit. Unde s-a ascuns? El spune ca era chiar langa Bucuresti, sub nasul politistilor.

Dupa ce a stat de vorba cu jurnalistii, Nutu a intrat pe usa inchisorii, nu inainte de a-si lua ramas bun de la fiul sau.
(tc 14.52.16). I-a lasat pe avocati sa se razboiasca in justitie. A contestat deja decizia de executare a pedepsei.

La inchisoare, alaturi de Nutu Camataru, a venit si fiul lui Sile Camataru, Mario. El spune ca tatal sau nu a fugit din tara, ci s-a dus sa-si faca un tratament in Germania. Mai mult, tatal sau s-ar fi predat, nu a fost prins. Sile Camataru s-a bucurat de libertate doar 5 luni.
Ce a facut in tot acest timp? A muncit. A fost imaginea unei firme de vopseluri.

Pana una alta, camatarii au ajuns dupa gratii insa fuga lor nu a ramas fara urmari. Fratii Ion si Vasile Balint au fost condamnati vineri, de Inalta Curte de Casatie si Justitie, la sase, respectiv, 13 ani de închisoare.











 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.